Industrie en Horeca

Industrie en Horeca

U kunt bij ons terecht voor koel- en vrieskasten, impulskoelers, koelbuffetten, wandkoelingen, schepijsvitrines, ijsblokjes en schilferijsmachines. Zelfs voor de medische industrie leveren wij vrieskasten tot -60°C en bijvoorbeeld ook laboratoriumkoelingen. Of het nu gaat om een kleine barkoeling of om complete koeltechniek voor de vleesverwerkende industrie: wij leveren of ontwikkelen de ideale oplossing voor uw onderneming.

Door jarenlange ervaring in het bouwen van koel- en vriescellen, van klein maatwerk tot grote volumes ontwerpt Koelkracht samen met u de ideale oplossing voor uw koel- of vriestechniek. Tevens biedt Koelkracht een totaaloplossing voor klimaatregelingen die de gebouwbeheerder de totale controle over het binnenklimaat geeft. Dit kan door middel van gebruiksvriendelijke besturingselementen voor individuele zones en met bredere beheers- en bewakingstools voor meerdere gebouwen.

ONTWERP OP MAAT

Of u nu actief bent in de horeca of industrie, wij bieden de beste oplossingen passend in uw onderneming. Koelkracht ontwerpt, berekent, produceert, en monteert zelf cellen met bijbehorende installaties.

Maar ook voor specialistische installaties zoals invriestunnels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen installaties welke feilloos in uw productieproces passen, betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Door gebruik te maken van de beste materialen en slimme ideeën, komen wij met de energiezuinigste oplossingen.

0486-416600 info@koelkracht.nl

De Heinen 12, 5371 MJ, Ravenstein

copyright 2017 - KoelKracht B.V.

disclaimer | privacy | over koelkracht