Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Over service moet je niet praten maar gewoon doen. Wij realiseren ons dat koeling van uw kostbare producten essentieel is voor uw bedrijfsvoering. Daarom is Koelkracht 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar, en is een snelle reactie vanzelfsprekend.

Koelkracht kan onderhoud verzorgen aan iedere koelinstallatie, van groot tot klein. Goed onderhoud is essentieel voor uw installatie. Wist u dat een goed onderhouden koelinstallatie u veel kosten bespaart? Door regelmatig onderhoud blijft uw installatie energiezuinig en wordt de levensduur verlengd, en dat bespaart op termijn aanzienlijk op de bedrijfskosten.

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een onderhoud / servicecontract, waarmee u gegarandeerd bent van een perfecte service en goed onderhouden installatie. Binnen het onderhoudscontract valt tevens de – wettelijk verplichte – jaarlijkse Stek-controle op uw koelinstallaties. Uw belang is vooral een grotere bedrijfszekerheid, een langere levensduur en minder energieverbruik van uw apparatuur, zoals airco’s, koelcellen, vriescellen, luchtgordijnen en buffetten

ONTWERP OP MAAT

Of u nu actief bent in de horeca of industrie, wij bieden de beste oplossingen passend in uw onderneming. Koelkracht ontwerpt, berekent, produceert, en monteert zelf cellen met bijbehorende installaties.

Maar ook voor specialistische installaties zoals invriestunnels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen installaties welke feilloos in uw productieproces passen, betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Door gebruik te maken van de beste materialen en slimme ideeën, komen wij met de energiezuinigste oplossingen.

0486-416600 info@koelkracht.nl

De Heinen 12, 5371 MJ, Ravenstein

copyright 2017 - KoelKracht B.V.

disclaimer | privacy | over koelkracht