Noodvoorziening

Noodvoorziening

KOELAANHANGER

Koelkracht beschikt over koel en vriesaanhangers van hoogwaardige kwaliteit die ingezet kunnen worden als noodvoorziening. De maten, het temperatuurbereik en het laadvermogen spelen daarbij een belangrijke rol.

De koel- en vriesaanhangers zijn altijd hoogwaardig geïsoleerd en de profielen en ornamenten zijn van RVS. De vloer is voorzien van een toplaag met antislip en is duurzaam en slijtvast. Het onderstel is volledig verzinkt en er zijn uiteenlopende laadvermogens beschikbaar. Deze koelaanhangers zijn voorzien van een krachtige koel- of vriesmotor en een platte verdamper, waarbij de koeling wordt aangestuurd door een gebruiksvriendelijke, digitale regeling.

Koelkracht beschikt over aanhangers die kunnen koelen en vriezen. Welke kunnen worden ingezet voor klanten met een vast servicecontract.

MOBIELE CEL

Een mobiele koelcel is een uitermate goed te verplaatsen cel, welke toepasbaar is als noodvoorziening. Als inloopcel, voor feesten en evenementen, of als tijdelijke vervanging bij verhuizing of verbouwing van uw bestaande koel- of vriesopslag. Doormiddel van de sterke maar kleine wielen, heeft de mobiele koel/vriescel een lage instap en is gemakkelijk op een aanhanger te lieren, of in een bus met hydraulische laadklep te plaatsen.

De krachtige koelmotor is ingebouwd in de unit, zodat er geen uitstekende delen zijn. Daarbij is de afwerking volledig van RVS, dus zeer fraai, duurzaam, sterk, en weerbestendig. De koelmotor wordt aangestuurd door een gebruiksvriendelijke, digitale regeling.

Wij leveren mobiele koel- en vriescellen in alle maten en naar wensen van de klant; eventueel met bijpassende multifunctionele aanhanger waar de units op gelierd kunnen worden.

Deze mobiele cel kan worden ingezet voor klanten met een vast servicecontract.

KANTOREN

Nu het bouwbesluit steeds strengere eisen oplegt voor het energie-efficiënt ontwerpen van gebouwen,worden kantoren onder ander steeds beter geïsoleerd, om de verwarming- en koelingvraag te verminderen.De oplossingen, die Koelkracht biedt voor commerciële airco-warmtepompen, scheppen het hele jaar door een aangename omgeving en voldoen optimaal aan deze strenge eisen.

Frisse lucht is essentieel voor een fijne arbeidsplek en ons welzijn. De steeds betere isolatie van onze gebouwen tast helaas de luchtcirculatie aan. Daarom biedt Koelkracht een reeks oplossingen voor ventilatie, luchtzuivering en luchtbehandeling aan om voor een frisse, gezonde en comfortabele atmosfeer te zorgen in uw kantoor.

Tevens biedt Koelkracht een totaaloplossing voor klimaatregelingen die de gebouwbeheerder de totale controle over het binnenklimaat geeft. Dit kan door middel van gebruiksvriendelijke besturingselementen voor individuele zones en met bredere beheers- en bewakingstools voor meerdere gebouwen.

PARTICULIEREN

Een Airco-warmtepomp doet meer dan gewoon de lucht afkoelen of verwarmen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu moet airconditioning echter ook energie-efficiënt zijn. De op warmtepompen gebaseerde airconditioningsystemen van gerenommeerde merken bieden een alles-in-één-oplossing, en dus een superieure prestatie en energie-efficiëntie, om het milieu waarin we leven te beschermen. U verdient ruimtes waar het prettig vertoeven is.

Koelkracht heeft energiezuinige oplossingen voor klimaatbeheersing. Wij installeren alle type airco’s en warmtepompen van alle gerenommeerde merken, voor uw slaapkamer of complete woonhuis.

RETAIL

Wilt u voor uw klanten en voor u zelf comfort, en een laag energieverbruik het hele jaar door? Koelkracht biedt goede energiezuinige oplossing op het gebied van airconditioning en warmtepompen en helpt u zo uw energierekening te drukken en de CO2-emissie te verlagen. De oplossingen van Koelkracht voor commerciële airconditioning bieden het hele jaar door een comfortabel klimaat in restaurants, winkels, kantoorruimtes, hotels, sport- en recreatiecentra.

Ongeacht hoe warm of hoe koud het buiten is, Koelkracht levert en installeert installaties welke een schommelingvrije temperatuur realiseren. Zo helpen de nieuwste inverter-technieken het energieverbruik te drukken met wel 30% (in vergelijking met een niet inverter-bestuurd systeem).

Koelkracht biedt energie-efficiënte producten aan, die zelfs voldoen aan de normen van de toekomst, waardoor u gebruik kunt maken van subsidies zoals energie-investeringsaftrek. Ook kunnen deze installaties worden gecombineerd met verwarming- en ventilatiesystemen, om zo een integrale oplossing te creëren en optimale energie- efficiëntie te bereiken.

Koelkracht installeert alle type airco’s en warmtepompen van alle gerenommeerde merken, voor uw commerciële ruimtes van groot tot klein, van single-split tot VRV-systeem.

Zoals van Daikin, Mitsubishi Electric en Fuji

0486-416600 info@koelkracht.nl

De Heinen 12, 5371 MJ, Ravenstein

copyright 2017 - KoelKracht B.V.

disclaimer | privacy | over koelkracht