Over Koelkracht

Over Koelkracht

Koelkracht is een succesvol bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de techniek van het koelen. Wij bouwen koel- en vriescellen, geheel op klantenwens en ingepast in bestaande ruimtes. Tevens plaatsen wij airco’s en warmtepompen van alle gerenommeerde merken: voor commerciële ruimtes van groot tot klein; van slaapkamer tot compleet woonhuis; van single-split tot VRV-systeem.

Door toepassing van steeds weer nieuwe technieken werkt Koelkracht grensverleggend en de innovatieve kracht geeft een voorsprong in de ontwikkeling van koude- en luchttechniek. Zo hebben wij al verschillende mobiele koelcellen ontwikkeld, welke uitermate geschikt zijn voor evenementen of cateraars. Ook het inpassen van koel- en vriescellen in bestaande gebouwen behoort tot onze discipline.

Door gebruik te maken van de beste materialen en slimme ideeën, komen wij met de energiezuinigste oplossingen. Van doorloopcel of minicel tot grootvolume-opslag: wij ontwerpen installaties welke feilloos in uw onderneming passen, betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Door de specialistische aanpak en de persoonlijke binding met de klant is kwaliteit gegarandeerd.

0486-416600 info@koelkracht.nl

De Heinen 12, 5371 MJ, Ravenstein

copyright 2017 - KoelKracht B.V.

disclaimer | privacy | over koelkracht